Ät på en unik restaurang i Stockholm

Att äta på restaurang handlar inte bara om mat, dryck och servering. Utan besöket på en restaurang handlar om hela upplevelsen, det vill säga från det att du går in på restaurangen till att du betalar notan och går därifrån.

Vill du få en unik upplevelse samtidigt som du äter en god måltid ska du gå till någon av de restauranger som vi tipsar om nedan. Dessa kommer att bjuda dig på en riktigt härlig upplevelse från början till slut!

Brasserie x

Här kan du välja mellan olika typer av fransk mat och riktigt god dryck. Men det slutar inte där, utan den franska upplevelsen kompletteras med en nordisk touch. Ät middag med din partner, med arbetskollegorna eller sitt med laptopen och avnjut en middag med dig själv.

Koh Phangan

Älskar du Thailand och andra asiatiska länder med liknande klimat och atmosfär? Då ska du besöka Koh Phangan! Här blir du serverad asiatisk mat som är riktigt god, det när du sitter bland färgglada inredningsdetaljer i en söt liten hydda och lyssnar på thailändsk musik. Det är riktigt roligt, och gott!

Om du mot förmodan skulle blir konstig i magen efter ditt besök här, vilket inte är helt ovanligt om du ätit stark mat, kan du snabbt och smidigt beställa hem ett smidigt allergitest. Med det kan du ta reda på om du hart blivit allergisk mot någonting, om du är känslig eller om du helt enkelt bara behövde gå på toa.

Hermans

För dig som är vegetarian eller vegan måste du bara gå till Hermans. Även om du äter fisk, kyckling och kött är du välkommen att äta en plantbaserad måltid på denna restaurang. Ta så mycket vegansk mat du vill på deras buffé, som faktiskt är inspirerad från städer i hela världen. Blir du riktigt mätt – så mätt att du måste lägga dig ner – kan du lägga dig i en av hängmattorna och njuta av utsikten över Gamla stan och Djurgården. Väldigt behagligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *