Elite Hotel Marina Tower

När man reser så är det viktigt att man verkligen får uppleva de platser man kommit till. Vare sig man är på affärsresa eller turister med nära och kära så kan resandet i sig vara lite stressigt och energikrävande, så därför är det viktigt att hamna på hotell där man får slappna av ordentligt och ladda batterierna för sina förehavanden.

Hotel Marina Tower är precis ett sådant hotell där gästerna kan njuta av lugn och ro och en av de absolut bästa utsikterna över Sveriges huvudstad, samtidigt som man befinner sig på nära avstånd till Stockholms alla sevärdheter. Man förenar helt enkelt det bästa av två världar!

Hotellet ligger alldeles vid Mälaren, nära Nacka, och utsikten vätter mot Djurgården, ett av Stockholms grönaste områden. Här kan man njuta av en god drink och se båtarna segla förbi, liksom den vackra stadens ljus och siluett om nätterna. Det är inte för inte som Stockholm kallas för nordens Venedig!

Om man vill slappna av lite extra så har hotellet dessutom en alldeles utomordentlig spa anläggning, Sturebadet, där man kan basta skönt, koppla av i en jacuzzi eller ett klassiskt turkiskt bad. Det finns väl knappast ett bättre sätt att få precis så mycket energi man behöver för att få sina affärsupptaganden gjorda eller sin sightseeing så rolig som möjligt? Här finns också ett välutrustat gym där man kan bättra på formen om man vill och man kan boka in en personlig tränare för bästa möjliga resultat.

Förutom spa så har hotellet alla de tjänster som en gäst kan tänkas önska sig, som bra service, snabbt internet, härlig frukostbuffe och parkering. Det finns rum för hundar om man vill ha vovven med sig och hela hotellet är rökfritt. Naturligtvis finns här också restaurang och bar och man har ett utmärkt urval av italienska och franska rätter som serveras med stor kärlek.