Bästa spa hotellen i Stockholm

Det är aldrig fel med en avslappnade spa-behandling och är man i Stockholm finns det ett stort utbud hotell med tillhörande spa. Du kanske är på affärsresa och vill ta dig en skön massage efter jobbet, eller ni är ett gäng tjejer på möhippa som vill skämma bort er själva och bruden. Vilken anledning man än har så är det underbart att gå på spa.

Elements Spa

Vill man kombinera sin vistelse i huvudstaden med ett centralt läge (Södermalm), god mat och spa så är Elements Spa i Stockholm det perfekta alternativet. Hela hotellet, från de fräscha rummen till de allmänna lokalerna, inspirerar till välmående och avslappning och man kan göra allt från att få sig en skön ansiktsbehandling till att delta i en uppbyggande yogaklass.

First Hotel Reisen

För den som gillar lyxiga hotell och sköna spa-behandlingar, med gångavstånd till hela centrala Stockholm, är First Hotel Reisen vid Kungliga Slottet i Gamla Stan perfekt. Här finns i den historiska källaren både bassäng och behandlingsrum, liksom ett gym man kan träna fritt i.

Palace Spa Hotell

Trots sitt namn är det här hotellet lite mindre och personligare och passar den som tycker om en lite intimare atmosfär. Här bjuds det på spabehandlingar av professionella terapeuter och gäster har möjligheten att koppla av till fullo. Aromaterapi eller ansiktsbehandling? Du väljer själv vad du känner för.

Radisson Blu Royal Viking

Även detta hotell ligger mycket centralt och det här är det ultimata hotellet för den som vill hålla sig i topptrim under resan. Här man kan träna i hotellets fantastiska gym med utsikt, och man kan till och med boka en personlig tränare. Efteråt kan man koppla av skönt i hotellets jacuzzi.

Selma City Spa

Ett fint hotell med luftiga rum och centralt läge. Här kan man inte bara beställa underbara behandlingar, man kan också kvällssimma under de specialkvällar som hotellets spa arrangerar.