Välkommen till Stockholm

Sveriges huvudstad är en av de vackraste i världen, och den ligger utsökt på öar som förenas med broar. Det är en ren, frisk och grön stad med trevliga invånare och massor att göra: muséer på toppnivå, restauranger från hela världen, alla typer av affärer och spa-anläggningar för alla preferenser. Hit kommer man gärna tillbaka om och om igen och varje besök kommer garanterat att lämna oförglömliga upplevelser och intryck.

På den här sidan kommer du att kunna läsa mycket om Stockholms hotell, restauranger och spa så att du själv kan välja vad du vill göra när du kommer hit. Du kanske vill bo på ett hotell mitt i stan eller kanske föredrar du ett lite lugnare område vid vattnet där du har en panorama vy över den ståtliga staden. Var du än väljer att bo kommer du att bemötas med vänlighet och professionalitet och du kommer att bo så bra att du knappast vill lämna rummet.

Att äta ute i Stockholm innebär att man har så många alternativ att det nästa kan upplevas som svårt att välja. Här kommer sidan till undsättning, då vi kommer att rekommendera radikalt olika etablissemang som på ett eller annat sätt kommer att upphöja din erfarenhet av staden. Vare sig du föredrar traditionell, svensk husmanskost eller exotiska läckerheter från Kuba så finns här allt för dina smaker och tycken, och du kommer att vilja komma tillbaka för att fortsätta din kulinariska upptäcktsresa.

Stockholmare gillar att leva sunt och ta hand om sig själva och det finns ett stort antal span där du kan ladda batterierna för vidare upplevelser i staden. Det kan handla om att simma eller träna på egen hand eller med personlig tränare, att basta eller bada jacuzzi eller att bli masserad av de bästa terapeuterna i stan. Allt för att din upplevelse här kommer att bli så fulländad som möjligt!