Clarion Hotel Stockholm

Stockholm är en unik stad då den ligger på ett antal öar med broar som förenar dem med varandra. Det gör att varje stadsdel med tiden har utvecklat en alldeles egen karaktär och att varje del har sitt eget centrum med allt vad det innebär. Om man till exempel gillar extrem lyx, de bästa affärerna och de mest exklusiva champagnebarerna, passar Östermalm bra medan människor som föredrar lite mer bohemiska kvarter, konstgallerier och små musikpubar gör bättre i att bo på Södermalm. Det är dock mycket lätt att färdas i Stockholm då det finns både buss, tunnelbana och taxi att tillgå precis överallt.

På Södermalm hittar vi Clarion Hotel Stockholm som är en fyrstjärnig hotellkedja som har en hel del att erbjuda sina gäster, inte minst fina rum, härlig frukost och ett alldeles eget spa. Hotellet är särskilt populärt bland affärsresande och har konferenslokaler, men också bland människor som vill ha tillgång till Söders roliga och trevliga kvarter. Designen är luftig och modern och man har valt att göra lokalerna till konstgallerier i kvarterens ära, med både permanenta och temporära utställningar av konstnärer av alla de slag. Och som om det inte räcker med allt detta, så är detta ett extra trevligt hotell då fyrfota gäster också är hjärtligt välkomna, så länge man bokar i förtid. Öppna armar åt alla, med andra ord.

Clarion Hotel har också en berömd restaurang, Eatery Social, där man specialiserat sig på allt som har med Amerika att göra, vare sig det handlar om syd, central eller nord. Hit kommer även folk som inte bor på hotellet då det har blivit en trevlig social träffpunkt där man antingen kan ta sig en spännande drink eller äta en rejäl middag. Det, i kombination med den mycket inspirerande spa-anläggningen, gör detta hotell till ett av de hälsosammaste, innovativa och trendigaste hotellen i Sveriges huvudstad.