Bästa vegetariska restaurangerna i Stockholm

Utbudet av restauranger i Stockholm är stort och oavsett vilken typ av kost eller måltid som du letar efter, så finns här någonting att hitta. Dessutom är Stockholm ett perfekt resmål om du är vegetarian eller vegan, där utbudet av trendiga hak, barer och matställen som inriktar sig lite extra på just detta område ständigt utökas. Inte alls som när du letar efter en restaurang i Åre eller en mindre ort, där utbudet av matställen då kommer att vara betydligt mer begränsat!

Chutney – Södermalm

På Södermalm hittar du Stockholms äldsta vegetariska restaurang Chutney, som har funnits i Stockholm sedan år 1987. Långt innan vegetariska rätter blev mer trendigt att servera och utbudet av restauranger då ökade. Här hittar du maträtter från det asiatiska köket, med särskild inriktning på Thailand och Indien. En explosion av smaker helt enkelt och väl värt att besöka när du är i Stockholm. Den mysiga inredningen bidrar också till den mycket trevliga upplevelsen.

Hermans – Bästa veganska

Restaurang Hermans har länge varit ett mycket populärt val och inte bara av personer som är veganer. Smakerna, den härliga dekoren och trevliga personalen är också det några anledningar till varför Hermans är en stor kundfavorit. Om du dessutom älskar smakrika buffer så kommer du att uppskatta Hermans lite extra. Även Hermans ligger på Södermalm, vilket gör den väldigt enkel att ta sig till.

Men utöver dessa två så har du mängder av andra som är väl värda ett besök. Dessutom har du såklart restauranger som erbjuder ett mer varierat utbud av kött-, fisk- och vegetariska rätter. Så vilken ska du besöka nästa gång du är i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *