Dagsutflykt runt Stockholm

Stockholm är en fantastisk stad, men ibland kan det kännas lite trevligt att komma utanför kärnan och upptäcka lite nya vyer. En dagstur är perfekt när du vill fördriva tiden utanför Stockholm och HÄR listar våra favoriter som du kan skriva upp på din att-göra-lista! Vi har varit noga med att inkludera någonting för varje årstid!

Ekerö – Blå Lagunen

På Ekerö hittar du den mycket populära destinationen Blå Lagunen. Du behöver inte åka utomlands för att kunna svalka dig i riktigt blått vatten, som taget från ett vykort i medelhavet. Du kan enkelt ta dig till Ekerö med både kommunal trafik och bil. Men eget fordon rekommenderas för att du ska kunna komma nära vattnet och hitta en plats vid Blå Lagunen som du kan slå dig ner på. En underbar dagsutflykt som passar alla åldrar!

Mariefred – Gripsholms slott

Cirka en timme utanför Stockholm har du Gripsholms slott som är väldigt vackert. Här brukar det också anordnas en hel del konserter och spelningar som du kan boka in. Men det är också en väldigt trevlig dagstur som passar perfekt om du letar efter en plats du kan ha picknick på och där det också är väldigt mysigt att gå runt med hela familjen.

Stockholms skärgård

Framförallt under sommaren så är det turister från hela världen som väljer att åka till Stockholms skärgård. Vi förstår verkligen varför då skärgården erbjuder någonting för alla. Trevliga badplatser, vackra vyer och mycket bra möjligheter att åka båt, paddla kanot och simma i havet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *