Våga åk utanför centrum

Stockholm är stort, det vill säga betydligt mycket större än bara den centrala delen som de flesta besöker. Stockholm har nämligen utöver den centrala delen även andra områden och stadsdelar som man kan besöka, som då ligger lite utanför stan och centrum. De flesta av dessa områden går det att ta sig till väldigt smidigt med både buss, tunnelbana och tåg. Vill du åka ut till en ö kan du även ta båten med samma biljettsystem.

Om du är sugen på att besöka någon av stadsdelarna i Stockholm som inte ligger mitt i centrum kan du googla på boka dagspa Stockholm. Då får du exempelvis upp ett hotell som ligger i Nacka, närmare bestämt Yasuragi. Inte bara är själva hotellet Yasuragi helt fantastiskt, utan även Nacka är ett område med mycket att se och göra.

Kanske även till en annan stad?

Om du vill och har möjlighet kan du till och med ta dig så pass långt att du bor på ett hotell som ligger i en stad utanför Stockholm, men ändå i närheten av Stockholm. Ett exempel på detta är Södertälje, Västerås och Enköping. Där kan du hitta många guldkorn, men du befinner dig samtidigt inte allt för långt från huvudstaden.

Att åka till ställen som man kanske inte har hört så mycket om är bra för en. Det är bra att gå utanför sin bekvämlighetszon och göra sådant som man inte brukar göra. Då utvecklas man som person samtidigt som man får vara med och uppleva nya platser. Helt enkelt en win win situation för alla inblandade. Så våga åk bort från Stockholms centrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *