Stockholms finaste boutiquehotell

Boutiquehotell är ofta lite mindre än vanliga hotell med mer exklusiv och personlig inredning. De tenderar att ha en väldigt unik känsla vilket gör att de sticker ut från mängden. Designen brukar vara väldigt genomtänkt med snygga detaljer som barstolar i mässing, målade tavlor och så vidare. Dessa hotell brukar vända sig mot kunder med höga krav på inredning, upplevelse och service (med kräsna smaklökar!).

Utmärkt inredning handlar inte alltid om de enskilda möblerna. Utemöbler i rotting ser väldigt olika ut beroende på hur de samspelar med resten av inredningen! Just därför kännetecknas boutiquehotell mycket av ovanliga kombinationer, fräsch arkitektur och optimala lägen, som till exempel mitt på Norrmalm eller Östermalm, för att erbjuda sina besökare en smidig och behaglig weekend i Stockholm.

Några av Stockholms populäraste boutiquehotell inkluderar Residence Perseus, Hotel Rival, NOFO Hotel (BW Premier Collection), Hotel Kungsträdgården, Nordic Light Hotel, Hotel Sven Vintappare, Hotel Hornsgatan och Hotel With Urban Deli. Hotel Sven Vintappare har valt ett namn som är riktigt iögonfallande. Med ett härligt läge mitt i Gamla Stan i en byggnad från 1700-talet och inredning i gustaviansk stil kan man hoppa jämfota till shoppinggatan Västerlånggatan som inte ligger mer än 50 meter bort.

I Gamla Stan hittar ni även Residence Perseus på Baggengatan med elegant och smakfull design i lägenheter som får en att känna sig riktigt hemma. De härliga, genuina trägolven, ljusa trämöblerna och klassiska konsten spelar samman i harmoni. Detta är ett lägenhetshotell med utmärkt läge. En stor fördel med lägenhetshotell är att man kan laga sin egen mat och bjuda över vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *