Tips på spahotell i Stockholm

Om du inte vill sitta och googla på spahotell Stockholm så kan du istället läsa den här texten för att få tips på olika hotell i Stockholm som utöver hotellrum även erbjuder spa.

Grand Hotel

Grand Hotel i Stockholm är ett lyxigt femstjärnigt hotell i hjärtat av staden, med utsikt över både Kungliga slottet och Gamla Stan. Hotellet har ett spa i världsklass som erbjuder behandlingar som bastu, ångbad, massage och ansiktsbehandlingar. Spaet har även en infinitypool med unik utsikt.

Berns Hotel

Berns Hotel är ett annat bra val för dig som söker en hotellupplevelse med spainslag. Detta 4-stjärniga hotell erbjuder flera spatjänster, bland annat massage, ansiktsbehandlingar, kroppsinpackningar, yogaklasser och mycket mer. Det finns även en lyxig bastu och jacuzzi att njuta av efter behandlingarna.

Hotell Kung Carl

Om du vill ha något riktigt unikt kan du prova Hotell Kung Carl i Stockholm. Hotellet har ett fantastiskt spa med traditionella skandinaviska bastubad och holistisk massage samt en mängd andra tjänster. Spaet har även termiska bad, bubbelpooler och saltrum.

Scandic Grand Central

Scandic Grand Central ligger i centrala Stockholm och erbjuder gästerna komfort och bekvämlighet med sina moderna bekvämligheter och spaanläggningar. Spaet inkluderar massage, kroppsinpackningar, ansiktsbehandlingar, ångbastu, jacuzzibadkar, med mera. Det är den perfekta platsen för avkoppling efter en lång dag med utforskande och aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *