Vi tar hand om våra gäster

När du bor hos oss får du dra nytta av lite extra lyx på rummen som gör det behagligt för dig. Vi tycker om att se till att du har en minnesvärd vistelse på alla sätt och vis! Några av våra rum har nu blivit utrustade med mikråvågsugn och stavmixer, så att du kan värma på mat och göra dina egna smoothies när du känner för det. Vi vet att många av våra gäster uppskattar smidiga lösningar och hälsosam mat och då kan det passa väldigt bra med en micro och en mixer!

Du får även tillgång till en sodastream och vattenkokare i några utvalda rum. Vem gillar inte en sodastream? Fixa fräsch dricka till barnen på eftermiddagen när ni kommer hem från dagens äventyr i Stockholm och unna dig själv en varm kopp te eller kaffe. Även om vi vuxna uppskattar en varm kopp av något gott efter en frisk höstdag så brukar barnen föredra läsk. Då är det bäst med en sodastream som man kan använda för att göra sina egna drycker och då vet man precis hur mycket socker som ingår.

Om du har ett unikt behov får du gärna informera oss om dina preferenser i samband med din bokning, så gör vi allt vi kan för att tillfredsställa dig. Det är bäst om du bokar i några dagar i förväg så att vi har lite tid på oss, om du till exempel behöver en juicemaskin för en dag eller något liknande. Vi ser fram emot ditt besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *