First Hotel Reisen

Om man vill bo centralt, samtidigt som man vill unna sig lite lyx, så är First Hotel Reisen på Skeppsbron i Gamla Stan ett av de trevligaste alternativen med anor som går tillbaka till 1930-talet. Här får man den bästa kombinationen av perfekt läge, bra service och många alternativ med alltifrån barnpassning till underbara spabehandlingar på menyn. Man har alltid nära till allt och det finns ett stort utbud alldeles runt hörnet, för att inte tala om den fantastiska utsikten över den vackra stadens vattendrag och magnifika arkitektur.

Som besökare så kan det ibland kännas lite överväldigande när man kommer till Stockholm eftersom denna huvudstad har så mycket att erbjuda; Stockholm må vara en förhållandevis liten huvudstad men utbudet ligger i världsklass. Inte nog med att det är en otroligt vacker stad då den är placerad på ett antal öar, därav dess smeknamn Nordens Venedig, men här finns många intressanta museum, affärer i toppklass och ständiga events för stora och små.

First Hotel Reisen ligger på gångavstånd till många av Stockholms absoluta måsten, som Slottet, Operan, Nationalmuseum, Moderna Museet och Fotografiska Museet, och är dessutom placerat på den vackraste och populäraste delen av staden. Gamla Stan är den äldsta bebodda ön i huvudstaden och vill man lära sig mer ligger både Medeltidsmuseet och Stadsmuseet nära till hands. I denna del finns dessutom många bra krogar och caféer och man har bra lokaltrafik till stadens alla andra delar, inklusive Stockholms bästa shoppingkvarter runt Kungsträdgården, Nybroplan och Stureplan med dess anrika galleria.

First Hotel Reisen är ett rökfritt hotell där man satsat på hälsa och njutning och i dess gamla 1600-tals källare ligger ett av stadens snyggaste och bästa spa. Man kan prova på indiska produkter och behandlingar här och det finns jacuzzi där man kan koppla av efter en lång dags sightseeing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *