Spa i Stockholm

Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder och här finns det mycket att se och göra för alla åldrar. Det spelar ingen roll om man är här för en dag, en vecka, en månad eller ett år – man kommer alltid att vilja komma tillbaka för att uppleva mer av huvudstadens muséer, restauranger, promenader, events och affärer.

Ett underbart sätt att spender några timmar i Stockholm är att bjuda sig själv och sina vänner på spa. En välgörande massage, en uppfräschande ansiktsbehandling, en ljuvlig aromaterapi eller varför inte en skandinavisk bastusession; vad man än föredrar så kan man hitta det här i Stockholm.

Sturebadet

Ett av Stockholms äldsta etablissemang, Sturebadet förenar i dag både tradition och modernitet. Här finns bassäng att simma i, gym, behandlingar och bastu och vill man prova på någonting annorlunda kan man bada träbad och få massage i en samekåta till jojkmusik. Mer skandinaviskt kan det knappast bli!

Luxury Spa

Gillar man historiska miljöer är denna gamla källarlokal från 1600-talet med stenvalv alldeles vid Stockholms slott det perfekta valet. Här kan man avnjuta sköna behandlingar samtidigt som man hela tiden befinner sig ett stenkast från några av Stockholms främsta sevärdheter.

Spaparadiset

Detta är en minde spakedja som finns över hela Stockholm och här flyttas man till en tropisk och avkopplande miljö. Här förs man till Karibiens palmsmyckade vita stränder och aromer, och man kan bland annat njuta av en välgörade kaffeskrubb från Brasilien eller en chokladbehandling där man smörjs in med ljuvlig, krämig choklad.

Elements spa

En spaanläggning i orientalisk stil, där man låtit sig inspireras av indiska behandlingar och traditioner. Man kan ta sig en energiviande yogaklass och sedan avsluta med en massage med specialprodukter som förnyar både in och ut, så att man inte bara ser fräschare ut utan dessutom får en ny styrka och ett förbättrat immunförsvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *